Op zoek naar skiën?

skiën
5 dingen buiten skiën die een skivakantie de max maken Qmusic.
5 dingen buiten skiën die een skivakantie de max maken. Opvallend: steeds meer jongeren kiezen opnieuw voor skiën ten voordele van het snowboarden. Dat inspireerde Sam Heidi om samen met jou een lijstje te maken van wat buiten skiën en snowboarden elke skivakantie de max maakt.
Ski alpin Ovifat Neederlandse Homepage.
Parking / Verhuur van het materiaal. Ovifat, Alpine skiën vlak bij huis. Zin in skiën maar niet in honderden kilometers rijden? Kom naar Ovifat, in de Hoge Venen. Daar vindt u op elk niveau een prima piste, met de aangepaste installaties.
Skidôme, Entree Kiddieland Skidôme: bespaar 50% in Antwerpen via Social Deal.
Gastgerichtheid staat bovenaan en daarom doen ze er alles aan om hun gasten zich thuis te laten voelen. In een huiselijke sfeer en familiaire omgang laten ze mensen kennismaken met wintersport, dicht bij huis en centraal in de Benelux. Iedereen is van harte welkom om te komen skiën of snowboarden: van jong tot oud en op alle niveaus.
Wintersport met de Groep? Groepshuizen voor het skiën Belvilla.
De skigebieden van Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk hebben werkelijk alle facetten in huis om uw wintersportvakantie onvergetelijk te maken. De meeste gebieden beschikken zowel over blauwe, rode als zwarte pistes, waardoor iedereen van de groep naar hartelust kan skiën.
La Petite Ourse: Langlaufen Skin.
Na afloop van de sneeuwpret kunt u bij de open haard van La Petite Ourse op temperatuur komen onder het genot van een heerlijk glaasje glühwijn. De wegen naar La Petite Ourse en de pistes blijven de hele winter goed begaanbaar. Langlaufen, skiën, en sleeën.
Welkom bij SnowWorld SnowWorld. icon-facebook. icon-instagram. icon-linkedin. icon-twitter. icon-youtube. icon-people. icon-speaker.
Wintersport: skiën, schaatsen, bobsleeën.
Je krijgt meteen zin om te gaan skiën en te gaan wandelen in de hoop dat je de eerste bent om een spoor in de sneeuw achter te laten. Tijdens de winter kan je Alpijns skiën op de Baraque Fraiture, in Elsenborn of in Ovifat.
Keienhof SKIEN.
Heide Travel en het Keienhof slaan de handen in elkaar voor dé skireis van 2019, onder de naam Ski Kompanie. Ook voor niet-skiërs! Heide Travel organiseert. Met hun meer dan tien jaar ervaring in reizen op maat en persoonlijke aanpak weten zij als geen ander wat de skiër verwacht.
Skiën.
25 jaar Anvasport. In de pers. Skiën met een handicap, of aangepast skiën. Bespreking van de mogelijkheden in functie van de handicap.: Voet en enkel amputatie. Onderbeenamputatie met korte stomp, lange stomp, kniedesarticulatie. Bovenbeenamputatie met korte stomp, lange stomp, heupdesarticulatie.
Wintersportplaats voor gezinnen: Val Thorens, skivakantie gezin 3 Valleien, Frankrijk.
U kunt gaan skiën of snowboarden op de honderden kilometers aan skipistes in het hartje van het immense skigebied van de 3 Valleien. De uitgestrekte natuur leent zich niet alleen voor het skiën, maar ook voor wandelingen met sneeuwschoenen, mountainbiken op de sneeuw, sleeën of tochten per sneeuwscooter.
Skiën zonder kou: kledingtips voor wintersporters A.S.Adventure.
Verwacht alleen niet dat een neut schnaps je warm gaat houden in de kou, laat staan dat je er beter van gaat skiën. Alcohol mag de sfeer er dan wel in houden, het werkt contraproductief als het om warmte gaat.

Contacteer ons