Zoeken naar skiën

skiën
La Petite Ourse: Langlaufen Skin.
De wegen naar La Petite Ourse en de pistes blijven de hele winter goed begaanbaar. Langlaufen, skiën, en sleeën. I n een straal van 15 km van het hotel kunt u langlaufen in de gebieden van Samree, Odeigne, Lierneux, en Baraque Fraiture.
Eerste keer skiën met de kinderen? 10 cruciale tips! Touring.
Het slechtste advies is het advies van medereizigers die wél kunnen skiën en beginners aanzetten om een keer samen een afdaling te doen. Laat het over aan de skileraars ter plaatse om aan te wijzen waar de beginner op eigen houtje veilig kan gaan skiën.
Leren Skiën, Snowboarden, Indoor Speeltuin Vlaanderen TOPFIT.
INDOOR SKI EN SNOWBOARD PISTE. SPEELTUIN KINDERFEESTJES SLEDEGLIJDEN GROEPSACTIVITEITEN EN FEESTEN. Kan je nog niet skiën, wil je je techniek verbeteren, je schrik overwinnen of je spieren opwarmen? Bij TOPFIT geven we professionele begeleiding aan skiërs van alle niveau's. Beginners, gevorderden, top skiërs of waarom niet.
Ga je voor de eerste keer skiën? Volg deze tips JOSK reizen.
Skiën of snowboarden kan best intensief zijn, zeker als je het nog aan het leren bent. Je gebruikt immers spieren die je anders zelden gebruikt. Daarom is het aan te raden om je op voorhand al fysiek voor te bereiden op een skivakantie.
Skiën.
Skiën op andere locaties. Skipiste Aspen Skipiste Elektronikalaan 11. 2610 Wilrijk Antwerpen. Skiën op andere locaties. Meer info over We Ski. Skipiste Zondal Skipiste Ruggeveldlaan 488. 2100 Deurne Antwerpen. Catherine Van Den Broeck, 03 295 55 07., Skiën op andere locaties.
Nog zin om buiten de piste te skiën? Kijk dan eens even naar deze griezelige video Meer Sport Sport HLN.
Hoe gevaarlijk het kan zijn om buiten de piste te skiën, toont het filmpje hieronder uit Slovakije nog maar eens. We zien hoe een duidelijk geoefende skiër, uitgerust met een GoPro, beheerst afdaalt tot hij plots om een op het eerste gezicht onverklaarbare reden van het pad afwijkt om zich te laten vallen.
Skiën in Frankrijk Pierre Vacances Pierre Vacances.
Skilessen met ESF. In samenwerking met de Ecole du Ski Français ESF, Spirit Evolution 2 Arc 1950 en Village des Enfants Avoriaz, biedt Pierre Vacances u groepsskilessen aan die zijn aangepast aan uw niveau en dat van uw kinderen. Huur je skiuitrusting bij Skiset.
Skiën zonder kou: kledingtips voor wintersporters A.S.Adventure.
Verwacht alleen niet dat een neut schnaps je warm gaat houden in de kou, laat staan dat je er beter van gaat skiën. Alcohol mag de sfeer er dan wel in houden, het werkt contraproductief als het om warmte gaat.
Formules Skiworld.
3 volle dagen skiën. U bent een skifanaat die graag regelmatig op de latten staat? Onze shortski biedt dan dé ideale oplossing. Voor relatief weinig geld en een minimum aantal vakantiedagen kan u 3 volledige dagen skiën, meerdere keren per jaar!
Skiën Gezinssport Vlaanderen.
In alle hotels kan je inschrijven voor het skiën. Vanaf de leeftijd van 7 jaar wordt de groep op de eerste lesdag zondag volgens niveau ingedeeld. Wie reeds geskied heeft, zal de eerste dag een kleine skitest moeten afleggen, zodat de skimonitoren een goed beeld kunnen krijgen van je skiniveau.
Alle artikels over skiën" Knack.be.
Voordelen voor abonnees. Alles over skiën. Blijf op de been, ook als je op skilatten staat. Met de paasvakantie begint ook de skiuittocht. We zetten de veiligheidsregels van het skiën nog eens op een rijtje. Skiën met een kunstknie of heup?

Contacteer ons