Meer resultaten voor skiën

skiën
Vrij skiën snowworld.com.
Naar homepage MENU Toon navigatie. Moet ik reserveren om vrij te skiën? Voor vrij skiën en snowboarden is reserveren niet nodig. Ook voor materiaalhuur hoeft u niet te reserveren. U kunt 365 dagen per jaar tijdens de openingstijden bij ons terecht, en materiaal hebben wij altijd voldoende op voorraad.
Skiën zonder kou: kledingtips voor wintersporters A.S.Adventure.
Verwacht alleen niet dat een neut schnaps je warm gaat houden in de kou, laat staan dat je er beter van gaat skiën. Alcohol mag de sfeer er dan wel in houden, het werkt contraproductief als het om warmte gaat.
alpijns skiën / alpineskiën VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? alpijns skiën / alpineskiën. Algemeen Nederlands is alpineskiën. Alpijns skiën is standaardtaal in België. Het bijvoeglijk naamwoord alpijns is ongebruikelijk. Ook in België komt het vrijwel uitsluitend voor in de combinatie alpijns skiën. Over de VRT. Missie en waarden.
gaan skiën Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Heeft er iemand zin om een paar dagen te gaan skiën? Quelqu'un' est partant pour aller skier quelques jours? We dachten, nu ze zulke goede vrienden zijn, is het leuk als we met zijn allen een weekend gaan skiën in Aspen.
Ow yeah! 11 redenen waarom snowboarden beter is dan skiën.
Hier zijn dan ook 11 redenen waarom snowboarden zoveel beter is dan skiën.: Eerst en vooral zie je er als snowboarder een pak graver uit. Want niet alleen je outfit maar ook je board is gewoon te cool voor woorden.
Skiën op onbetreden paden in het hoge Kirgizië Brasschaat Het Nieuwsblad.
Skiën op onbetreden paden in het hoge Kirgizië. 22/02/2018 om 0157: door jbr. Luc Smeets rechts. Brasschatenaar Luc Smeets vertrekt dit weekend met drie andere leden van het Belgian Blue Skiteam naar Kirgizië om er een nieuwe avontuurlijke ervaring op te doen.
Onze reporter test de skipiste van Heist-op-den-Berg: Skiën. Heist-op-den-Berg Gazet van Antwerpen.
Doe het gratis. Onze journalist test al voor de start van het evenement de kwaliteit van de sneeuw. Foto: Joren De Weerdt. Onze reporter test de skipiste van Heist-op-den-Berg: Skiën in je eigen dorp is onvergetelijk. Sneeuw Onze reporter test de unieke openluchtskipiste van oud-voetballer Jan Moons.
Alpijns skiën para alpine skiing Belgian Paralympic Committee.
Staand skiën klasse LW1 tot LW9 voor personen met een motorische handicap aan het boven en/of onderlichaam die rechtopstaand kunnen skiën. Zittend skiën klasse LW10 tot LW12 voor personen met een beperking aan de benen en in bepaalde klassen de romp.
Ga je voor de eerste keer skiën? Volg deze tips Josk Reizen.
Om comfortabel te skiën heb je enkele basisspullen nodig. Op het vlak van kleding zijn een skijas en broek, handschoenen en een bril onmisbaar. Het gebruik van een helm is ook erg aan te raden, zowel voor beginners als gevorderden.
Extreme sneeuwval in Parijs: skiën op Montmartre, chaos in h. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Extreme sneeuwval in Parijs: skiën op Montmartre, chaos in het verkeer. Parijs is compleet bedolven onder de sneeuw. Voetpaden liggen er spekglad bij, de verkeerschaos is enorm en honderden mensen brachten zelfs de nacht door in opvangcentra, luchthavens en stations.
Wintersport Een unieke wintersport met Club Med.
De Italiaanse Alpen. Geniet van uw familievakantie in een gezellige sfeer. Met op het programma: typische gerechten en skiën in de zon. BOEK UW VERBLIJF. Leer skiën bij Club Med. Ski-lessen bij Club Med. Bij ons bent u in goede handen!

Contacteer ons