Resultaten voor skiër

skiër
Toptalenten Maes en Marchant voeren Belgische generatie skiërs aan Team Belgium.
Toptalenten Maes en Marchant voeren Belgische generatie skiërs aan. De Belgische skiërs doen het in internationale competities steeds beter, met als absolute uithangborden Sam Maes en Armand Marchant. De twee jonge talenten moeten het Belgische skiën dit seizoen verder op de wereldkaart zetten.
Verbeter je techniek Nederlandse Ski Vereniging.
Op het YouTube-kanaal van de Nederlandse Ski Vereniging en op de pagina Tips Tricks vind je een verzameling techniekvideos. Handig, voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiër. Leer bijvoorbeeld achteruit ofwel switch' te skiën, ontdekt hoe je meer grip op de piste kunt krijgen of bekijk wat de meestgemaakte skifouten zijn.
Skiën Wikipedia.
Oorspronkelijk waren ski's' van hout, maar tegenwoordig worden ze gemaakt van glasvezel of andere composietmaterialen, of een combinatie van hout en composietmaterialen. Op de pagina over skimateriaal wordt dieper ingegaan op de samenstelling, vorm en functionaliteit van de planken. Een skiër is iemand, die zich bezighoudt met enige vorm van skiën, zoals hieronder nader beschreven.
Marcel Hirscher beste Oostenrijkse skiër aller tijden.
Aan de zegetocht van Marcel Hirscher lijkt maar geen einde te komen. Met zijn eerste plek bij de Worldcup Reuzenslalom in Saalbach mag hij zijn 63ste titel op zijn naam schrijven. Hij is daarmee de succesvolste Oostenrijkse skiër aller tijden!
Derek Visser Skiër Home Facebook.
Al een paar dagen aan het trainen. Hier een stukje van het vrij skiën RS. It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser. Posted by Derek Visser Skiër. Derek Visser Skiër.
Skiër skiet van schitterende bergen in de Alpen.
Skiër skiet van schitterende bergen in de Alpen. Duur: 0123: 3 dagen geleden. Roman Rohrmoser is een ervaren skiër die deze indrukwekkende video van zijn afdaling in de Alpen maakte. Niet alleen is de prachtige natuurlijke omgeving te zien, maar ook hoe goed hij kan skiën.
Snowboarder schopt skiër uit lift FANtastisch Oostenrijk.
Geplaatst door Thomas Feurstein op dinsdag 22 maart 2016. Snowboarder schopt skiër uit lift. Snowboarder schopt skiër uit lift deze video ging een aantal jaar geleden viral. Te zien was dat een snowboarder een sprong maakte in een stoeltjes lift waardoor de skiër die er inzat eruit viel.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Skiër buiten piste veroorzaakte mogelijk enorme lawine in de Alpen: We zijn naar hem op zoek Buitenland Nieuws HLN.
Eergisteren was het in Oostenrijk ook al raak. Een 26-jarige Oostenrijkse skiër zat woensdag maar liefst vijf uur lang vast in een luchtbel onder een meter sneeuw na een lawine buiten de piste op de Pleschnitzzinken, een berg in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken.
skier Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
De curve kan worden aangepast over-the-fly door de telemark skiër als voorwaarden dicteren. als voorwaarden dicteren." Both ski resorts are ideal for beginners and the slightly more advanced skier. Beide skigebieden zijn ideaal voor beginners en de iets verder gevorderde skiër."
Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier.
Over het skigebied. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier Hinterstoder. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier. Dit onderwerp gaat over de bestemming Hinterstoder. Ruben77 21-03-17 0956.: Ruben77 21 maart 2017 0956.:

Contacteer ons