Resultaten voor Amerika

Amerika
Iraanse president waarschuwt Trump: Amerika" moet weten dat oorlog met Iran de moeder van alle oorlogen is" Buitenland Nieuws HLN.
De Amerikaanse president Donald Trump is begin mei unilateraal uit de nucleaire deal met Iran gestapt en kondigde nieuwe sancties tegen het land aan. De" VS kan en mag je niet vertrouwen: Khamenei wijst onderhandelingen met Amerika af. De Iraanse president insinueert nu dat Trump met zijn sanctiebeleid aanstuurt op de vernietiging van Iran.
Amerika HLN.
Trump houdt niet van NAVO en dwingt Europa na te denken over toekomst zonder VS, maar kan Europa militair zonder Amerika? HLN Plus President Trump zal woensdag op de NAVO-top in Brussel naar verwachting Europa onder druk zetten om meer te besteden aan defensie.
Amerika reizen TravelBird.
Amerika wordt in veel landen tegenwoordig gebruikt om de Verenigde Staten aan te duiden en het continent Amerika wordt steeds vaker opgesplitst in Noord en Zuid-Amerika. Soms wordt er zelfs nog een derde deel toegevoegd: Centraal-Amerika. Maar toch blijft het mogelijk om het hele continent Amerika te noemen en dat continent is dan op Azië na het grootste ter wereld.
Amerika Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Amerika of met Amerika in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Amerika inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Amerika en verwijzingen daarnaartoe.
Amerika continent Wikipedia.
Amerika wordt meestal onderverdeeld in Noord, Midden en Zuid-Amerika, maar er bestaan ook andere indelingen. Het heeft een landoppervlak van 42.549.000 km 284%, van het totale landoppervlak van de aarde, waarmee Amerika als geheel na Azië het grootste continent is.

Contacteer ons