Meer resultaten voor wintersport tsjechie

wintersport tsjechie
Skigebieden Tsjechië Wintersport in Tsjechië.
Cerná Hora Pec Pistekilometers: 42 km. erný Dl ligt op een hoogte 684 meter en is een kleinschalig wintersportdorpje. Met name families kiezen ervoor om op wintersport te gaan naar dit ge. Beoordeling 7 Gebaseerd op 1 Beoordelingen. Datum Weerbericht Sneeuwhoogte.
Wintersport Tsjechië skipas optioneel Vrij Uit.
Voor langlaufers, snowboarders en mensen die van lange sneeuwwandelingen houden, is wintersport in Tsjechië ideaal. Liefhebbers van schaatsen op natuurijs kunnen hun hart ophalen op het Lipnomeer, waar de 11 km lange ijsbaan de langste ter wereld is. Vakanties in Tsjechië 16.
Wintersportvakantie in Tsjechië bij Landal Ski Life. icon / social / messenger copy 5. icon / social / messenger. icon / social / messenger copy 4.
Wintersport bij Landal Ski Life. Een winters sprookje. Heeft u al eens aan Tsjechië gedacht voor uw volgende wintersportvakantie? De hele familie kan zich hier helemaal uitleven! U kunt hier trektochten door de sneeuw maken, rodelen, avondskiën en nog veel meer in een prachtig winters landschap.
Wintersport Tsjechië.
Hoewel de wintersportmogelijkheden hier minder uitgebreid zijn als in de Alpen kun je in gebieden als Lipno-Kramolin, Snezka, Spicak Zelezna Ruda en Rokytnice nad Jizerou een heerlijke wintersport beleven. Groot voordeel van een wintersport in Tsjechie is dat het prijsniveau hier nog altijd zeer vriendelijk is.
Skivakantie Tsjechië.
Voor een goedkope wintersport is Tsjechië het aangewezen land. De Tsjechische skigebieden reiken tot een hoogte van 1300 meter, maar men haalt steeds meer rendement uit de beperkte hoogte. Wintersport in Tsjechië is sneeuwzeker gezien de gunstige ligging en het optimale gebruik van sneeuwkanonnen.
Wintersport Tsjechië optie: mét skipas Neckermann. ANVR. SGR. Calamiteitenfonds.
Het klimaat behoort tot het Midden-Europese type, van het westen naar het oosten krijgt het steeds meer een continentaal karakter. En in de winter is er sneeuw in de berggebieden te vinden ideaal voor wintersport in Tsjechië! Vakanties in Tsjechië 10.
Wintersport Tsjechië.
De prijzen verschillen echt significant met de prijzen in de Alpen. De prijs is de belangrijkste reden waarom je op wintersport in Tsjechië gaat, maar de laatste jaren zijn de faciliteiten in de Tsjechische skigebieden sterk verbeterd, dus waar voor je geld krijg je zeker!

Contacteer ons