Resultaten voor skien

skien
De 10 beste bezienswaardigheden in Skien TripAdvisor.
5 van 12 Bezienswaardigheden en monumenten in Skien. 6 van 12 Bezienswaardigheden en monumenten in Skien. 7 van 12 Bezienswaardigheden en monumenten in Skien. 8 van 12 Bezienswaardigheden en monumenten in Skien. 9 van 12 Bezienswaardigheden en monumenten in Skien.
Skiën in de Ardennen? Oui, bien sûr! Wintersportgids.
Een andere parel is La Roche, een mooi stadje in het dal van de Ourthe, en met ruïnes van een middeleeuwse burcht. Rond de hoogste toppen van de Baraque de Fraiture 652 meter, in de gemeente Vielsalm, kun je prima skiën en snowboarden.
Skiën en sauna: een heerlijke combinatie Relaxy Academy.
En nog meer dan thuis, heeft een bezoekje aan de sauna na een dag skiën vele voordelen. Overweeg daarom om dit jaar een hotel, appartement of chalet met sauna te boeken. Want skiën en naar de sauna gaan is een heerlijke combinatie!
skien Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: skien DE skien EN skien ES. Definities op Encyclo.nl: skiën 7x. Vertalingen skien NLFR. sk i j n.
Skiën vergt voorbereiding! Touring.
Bij het skiën worden immers spieren belast die in onze gewone sportactiviteit niet altijd gebruikt worden. En skiën vergt nu eenmaal uithouding, soepelheid en evenwicht. Om spiervermoeidheid en onhoudbare stramheid te vermijden, begin je best een maand voor je vertrekt aan lichaamsbeweging te doen.
Skiën in eigen land? Dat kan vandaag op deze plaatsen Gazet van Antwerpen.
Liefhebbers van wintersport kunnen zaterdag terecht in de provincies Luik en Luxemburg. Op de hoogste toppen zijn enkele wintersportcentra geopend: Baraque Michel, Spa, Signaal van Botrange en Losheimergraben voor langlaufers en Baraque Fraiture ook voor skiërs. Er ligt ongeveer 10 à 15 cm sneeuw.
Skiën opnieuw mogelijk in Luik en Luxemburg binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Liefhebbers van wintersport kunnen vandaag terecht in de provincies Luik en Luxemburg. Op de hoogste toppen zijn enkele wintersportcentra geopend: Baraque Michel, Spa, Signaal van Botrange en Losheimergraben voor langlaufers en Baraque Fraiture ook voor skiërs. Er ligt ongeveer 10 à 15 cm sneeuw.
Ga je voor de eerste keer skiën? Volg deze tips Josk Reizen.
Om comfortabel te skiën heb je enkele basisspullen nodig. Op het vlak van kleding zijn een skijas en broek, handschoenen en een bril onmisbaar. Het gebruik van een helm is ook erg aan te raden, zowel voor beginners als gevorderden.
Waar kan je skiën in de paasvakantie? Take-A-Trip.
Skivakanties vinden vaak plaats in de paasvakantie. Als je graag rond Pasen gaat skiën, moet je er wel rekening mee houden dat de sneeuw op veel plaatsen dan al verdwenen is. Maar waar kan je zeker skiën in de paasvakantie?
Wintersport Een unieke wintersport met Club Med.
100% bergen, 100% plezier. All-inclusive skivakantie by Club Med. Skiën, winterse activiteiten, après ski, alles is inbegrepen. Bij Club Med bieden wij een onbeperkte en unieke wintersportervaring. In het Resort vindt u alles voor absolute ontspanning: zeer comfortabele kamers, arrangementen, skilessen, kinderopvang, restaurants.
Eerste keer skiën met de kinderen? 10 cruciale tips! Touring.
Het slechtste advies is het advies van medereizigers die wél kunnen skiën en beginners aanzetten om een keer samen een afdaling te doen. Laat het over aan de skileraars ter plaatse om aan te wijzen waar de beginner op eigen houtje veilig kan gaan skiën.

Contacteer ons