Resultaten voor skien

skien
Skiën in de herfst hier kan het.
Ik werk al jaren in de ski-industrie en ik heb me er vaak over verbaasd hoe weinig mensen gebruik maken van de mogelijkheden om al in oktober of november te gaan skiën, zegt Katie Waddington, chef van de in skivakanties gespecialiseerde Engelse touroperator Zenith Holidays.
Februari is duurste maand om te skiën: dit zijn duurste en goedkoopste skigebieden Reizen HLN.
Voor één nacht in Ischgl 672 euro kan je een week in Bansko overnachten 651 euro. Voor skiërs die per se in Frankrijk willen skiën, bieden Serre Chevalier, La Plagne en Val Thorens de laagste prijzen. Een overnachting ligt nog onder 200 euro per nacht.
Skivakantie Tsjechië TUI.
Tijdens een skivakantie in Pec Pod Snkou kan je ook in de avonduren skiën op bepaalde verlichte pistes. Duik dan het gezellige centrum van het bergdorp in voor de après-ski in de sfeervolle berghutten. In Tsjechië weten ze heel goed dat je tussen het skiën door van après-ski wil genieten.
De eerste keer skien Pharos Reizen.
er is een skiweide: de kids leren skiën in een veilige omgeving! sneeuwzeker: je weet vrijwel zeker dat je kunt skiën, dankzij de hoogte van het skigebied en/of sneeuwkanonnen. er is een kindvriendelijk restaurant of eigen kookgelegenheid: ook lastige eters smullen hier heerlijk!
skien Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: skien DE skien EN skien ES. Definities op Encyclo.nl: skiën 7x. Vertalingen skien NLFR. sk i j n.
Skiën vergt voorbereiding! Touring.
Bij het skiën worden immers spieren belast die in onze gewone sportactiviteit niet altijd gebruikt worden. En skiën vergt nu eenmaal uithouding, soepelheid en evenwicht. Om spiervermoeidheid en onhoudbare stramheid te vermijden, begin je best een maand voor je vertrekt aan lichaamsbeweging te doen.
Skiën Gezinssport Vlaanderen.
Voor en na de skilessen is er gelegenheid om vrij te skiën. Enkel en alleen voor hotel Sperlhof krokusvakantie. De gevorderde skiërs niveau 2 en 3, vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen naast 4 u/dag skiles ook kiezen voor een programma met 2 uren les/dag of een pakket zonder skischool.
Toerisme Skien toeristische bezienswaardigheden ViaMichelin.
Vind de beste toeristische bezienswaardigheden en bereid uw reis naar Skien voor met de aanbevelingen van de Groene Michelin Gids. Toerisme Skien: de selectie van Michelin, inclusief toeristische bezienswaardigheden met sterren, en onze toeristische tips voor een bezoek aan de mooiste plekken van Skien.
Skiën Gemeente Middelkerke.
Na enkele ski of snowboardlessen in Top Fit Ski ben je helemaal klaar om naar de echte sneeuw te vertrekken. Heb je het skiën of snowboarden al onder de knie, maar wens je je techniek nog wat bij te schaven?
Ga je voor de eerste keer skiën? Volg deze tips JOSK reizen.
Om comfortabel te skiën heb je enkele basisspullen nodig. Op het vlak van kleding zijn een skijas en broek, handschoenen en een bril onmisbaar. Het gebruik van een helm is ook erg aan te raden, zowel voor beginners als gevorderden.
Wintersport: skiën, schaatsen, bobsleeën.
Je krijgt meteen zin om te gaan skiën en te gaan wandelen in de hoop dat je de eerste bent om een spoor in de sneeuw achter te laten. Tijdens de winter kan je Alpijns skiën op de Baraque Fraiture, in Elsenborn of in Ovifat.

Contacteer ons