Op zoek naar skireis?

skireis
Skireis 2018 Industria vzw.
Stuur een mailtje naar ski@industria.be en win een fles jenever op de skireis! Skikot heeft 3 foodpack formules. De foodpacks worden afgeleverd aan de residentie en besparen je zo dus de moeite om elke dag naar de supermarkt te moeten gaan.
Skireis 2017.
14 september 2016 Geplaatst in: Activiteiten, Reizen, Sport. Na 6 succesvolle skireizen trekken we voor de 7de keer met onze Sofoco-bus vol skiërs en wandelaars naar de sneeuw. Opnieuw gaan we richting het uitgebreide Zillertal-skigebied waar we blijven logeren in het super-hotel Pachmair in een all-inclusive Light formule.
Ski Carolus reizen.
Voor informatie en reservatie van ons programma kan u terecht bij Carolus/Prima Tours te Mol en Hasselt, of in onze kantoren van Reizen De Wissel Arendonk, Dessel en Ravels. Naast onze eigen georganiseerde reizen bieden zij ook een groot aanbod van Touroperators aan, zowel voor autovakanties, vliegreizen, citytrips, rondreizen, enz.
Skireis eerste graad Óscar Romerocollege.
Binnen een weekje is het dan zo ver: de skireis voor de leerlingen van de eerste graad. Van vrijdag 5 februari tot en met zaterdag 13 februari trekken maar liefst 50 leerlingen en 10 enthousiaste begeleiders richting Oostenrijk voor een sneeuwvolle krokusvakantie.
Shortski's' met slaapbus naar Italië en Oostenrijk Landscape.
Midweek met les. Voor slechts 80 verkrijg je vier halve dagen Nederlandstalige skiles tijdens onze midweek met les tijdens de vakantieperiodes! Een skireis is meer dan skiën alleen. Dankzij onze reisleider leer je de beste spots kennen! Meer weten over onze shortski's' met reisbegeleiding?
Skivakanties.
Imst Gurgltal WANDEL SKIREIS Hotel Hirschen. Het wintersportstadje Imst ligt precies op de plaats waar het Gurgltal en het Inntal bij elkaar komen. Het is omgeven door prachtige meren en majestueuze bergen. Wij maken mooie uitstappen naar het Ötztal waar we met de.
Skireis 2018 Sint-Rembert.
De skireis is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk. Tijdens de krokusvakantie 2018 wordt voor de leerlingen van de tweede graad van de scholengroep Sint-Rembert opnieuw een wintersportvakantie georganiseerd. Dit is de brief die alle leerlingen meekrijgen op 1 september.
Skivakantie met bus Josk Reizen.
Skireis met bus. JOSK reizen Reisinformatie Vervoer Skireis met bus. Skireis met bus. Wil je graag op skireis, maar zie je het niet zitten om die lange tocht met de auto te doen? Of zie je ertegenop om op besneeuwde wegen te rijden?
Skireis Hogeschool Gent.
12 uur les niet verplicht. dag les der dag, uitgezonderd op woensdag, dan is er geen les. Lessen zijn er voor zowel beginners als experts! Prijs is exclusief annulerings en ongevallenverzekering. Een ongevallenverzekering is verplicht om mee te gaan op skireis!
Atomos Skireis 2019.
Atomos Skireis 2019. Inschrijven voor de Basic Appartementen. Inschrijven voor de Comfort Appartementen. Atomos pakt dit jaar weer uit met een supergoedkope reis naar het skigebied La Forêt Blanche in Frankrijk. Voor de prijs van 419 euro indien je boekt voor 1/11/2018 ben je 8 nachten weg van huis en krijg je 7 dagen ski en snowboardfun met ELKE DAG gratis après-ski!
skivakanties voor singles single skireizen ski-fun voor iedereen.
Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte. Ga je mee? Schrijf je nu in. De ideale cocktail voor een super geslaagde skireis: prachtig weer, goede sneeuw, lekker eten en super gezelschap.

Contacteer ons