Zoeken naar skireis

skireis
Skivakanties.
vrijdag 5 tot zaterdag 13 april. Val di Sole Palace Hotel Ravelli. Super Skirama Ten noordwesten van Bolzano ligt de bergketen de Brenta Dolomiti. Hier vinden we één van de meest zonnige en sneeuwzekere skigebieden van Italië, Val di Sole.
Medica Project Skireis.
Gelukkig breekt daardoor een nieuw geniaal seizoen aan, de winter! Wie winter zegt, zegt daarmee ook sneeuw en skiën! Kijk jij ook zo uit naar de bergen en de sneeuw? Of is toch die après ski net iets meer jouw ding?
Skireis 2018 Sint-Rembert.
De skireis is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk. Tijdens de krokusvakantie 2018 wordt voor de leerlingen van de tweede graad van de scholengroep Sint-Rembert opnieuw een wintersportvakantie georganiseerd. Dit is de brief die alle leerlingen meekrijgen op 1 september.
Busreizen Skiworld.
Zij zijn gewend te rijden in de Alpen en in de winterse omstandigheden. Ze hebben de bussen voorzien van goede winterbanden en, zo nodig, sneeuwkettingen zodat je snel en veilig naar jouw bestemming wordt gebracht. Skiworld maximaliseert tevens uw skireis.
Informatie wintersportvakanties Gezinssport Vlaanderen.
De verplaatsing van en naar de skipiste zal met eigen wagen dienen te gebeuren. Als je met eigen wagen reist, hou er rekening mee dat winterbanden verplicht zijn in Duitsland en Oostenrijk. Ook sneeuwkettingen moet je meenemen, zelfs als je winterbanden hebt ook in de paasvakantie.

Stuur een mailtje naar Elien Hendrickx indien je meer informatie over deze regeling wil te weten komen. Verblijf 3 nachten hostel in een meerpersoonskamers. Inschrijvingen sluiten op 25 november 2017. UA On Snow De UA Sportraad Skireis 2018! vanaf 469 02/02/2018 11/02/2018 meer info.
Skivakantie met bus Josk Reizen.
Instructeur opleiding ski BFSI. Skivakantie inclusief skipas. Skireis met bus. Skiën met kinderen. TOKKI Peuterclub 2017. TOKKI Sneeuwclub 2016. Opvang met middagmaal Galtür. Skiles gevorderde kids K2-3 inclusief. Skiclub 4 tot 12 jaar. Snowboardlessen vanaf 10 jaar. Beschikbare lessen per locatie. Skilessen via lokale skischool. JOSK monitor worden. Skireis met bus. Skireis met bus. Wil je graag op skireis, maar zie je het niet zitten om die lange tocht met de auto te maken? Of zie je ertegenop om op besneeuwde wegen te rijden? Dan bieden de skireizen met bus van JOSK de ideale oplossing: onze chauffeurs doen het werk en u komt ontspannen aan op uw bestemming.
Busreizen Selectie Winter en skireizen Busfan. Busreizen Selectie Winter en skireizen Busfan.
Ontdek al onze skireizen en kies het winteravontuur dat je het meeste aanspreekt. Shortski of groepsreis? De bus brengt je er in alle comfort! Wandel Skivakantie Kronplatz 9 dagen / REIZEN VDK. Relax en Spa Hotel Lanerhof. Les 3 Vallées skireis / SKIFRIENDS LAUWERS.
Familieskivakanties Skireizen voor de hele familie.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op! FAMILIE SKI VAKANTIES. Familieskivakanties biedt al meer dan 30 jaar toffe zomer en wintervakanties aan voor families met kinderen. Reizen voor gezinnen, waarbij het accent op de kinderen ligt. Activiteiten die kinderen leuk vinden, en de ouders mogen ook mee.
Hoogtestage 2021 skireis Ekonomika naar Veysonnaz.
Door in te schrijven voor Hoogte Stage ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid en Cookie Beleid. Travelbase is lid van de United Federation of Travel Agents Associations UFTAA via het lidmaatschap bij de Vlaamse Vereniging voor Reisbureaus VVR.
2Move Skireis Oostenrijk See bei Ischgl van 19 januari 2019 26 januari 2019.
Op deze skireis trekken we naar Oostenrijk, naar See bei Ischgl. Ons dorp ligt op 1000 meter hoogte en is ideaal gelegen om te gaan skiën in heel de Silvretta Arena. Met circa 45 km pistes in See zelf en 215 km in het nabijgelegen Ischgl 15min rijden ben je de hele week zoet!

Contacteer ons