Zoeken naar skireis

skireis
2Move Skireis Oostenrijk See bei Ischgl van 20 januari 2018 27 januari 2018.
Op deze skireis trekken we naar Oostenrijk, naar See bei Ischgl. Ons dorp ligt op 1000 meter hoogte en is ideaal gelegen om te gaan skiën in heel de Silvretta Arena. Met circa 45 km pistes in See zelf en 215 km in het nabijgelegen Ischgl 15min rijden ben je de hele week zoet!
Skireizen voor de hele familie: busreis, skilessen, animatie en kidsclub Aktief Ski.
Bij Aktief-Ski reis je in Royal Class, First Class, Sleeping Class of Dream Class, steeds met ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek inbegrepen! Inclusief après-ski en animatie. Een skireis is meer dan skiën alleen. Dankzij onze après-ski en animatie leer je tijdens je skivakantie snel je reisgenoten kennen!
Skireis 2018 Industria vzw.
Stuur een mailtje naar ski@industria.be en win een fles jenever op de skireis! Skikot heeft 3 foodpack formules. De foodpacks worden afgeleverd aan de residentie en besparen je zo dus de moeite om elke dag naar de supermarkt te moeten gaan.
Home Kriski.be: all-in skireizen.
Onze enthousiaste medewerkers helpen u een skireis te vinden die u op het lijf geschreven is. Skilessen: up-to-date en aangenaam. Onze officieel gediplomeerde Nederlandstalige skileraars blijven steeds op de hoogte van de laatste evoluties, zodat ze u de nieuwste skitechnieken kunnen aanleren.
Skireis Hogeschool Gent.
12 uur les niet verplicht. dag les der dag, uitgezonderd op woensdag, dan is er geen les. Lessen zijn er voor zowel beginners als experts! Prijs is exclusief annulerings en ongevallenverzekering. Een ongevallenverzekering is verplicht om mee te gaan op skireis!
Skireis Reisbureau Flanders Ski Wintersport vakanties en shortski reizen.
Flanders Ski verzamelt zorgvuldig de beste ingrediënten om je skivakantie op smaak te brengen. Kindvriendelijke wellness hotels aan de skiliften met Nederlandstalige begeleiding. ontdek onze skireizen. Nederlandstalige begeleiders Skileraars, snowboardleraars en kidsclub-begeleiders. staan klaar voor jullie gezin tijdens de schoolvakanties.
Don Boscocollege Zwijnaarde: Skireis 2.
Home Leven op DBZ Vakantieaanbod Skireis 2. Onze skireis kan jaar na jaar onze tweedejaars bekoren. Jammer dat we maar plek hebben voor 75 leerlingen. De reis brengt ons per bus first class naar Kronplatz, een sneeuwzeker skigebied in Italië.
Atomos Skireis 2017.
Atomos Skireis 2017. Hier Inschrijven Gebruik De Kortinscode ATOMOS! Atomos pakt dit jaar weer uit met een supergoedkope reis naar het skigebied Les Sybelles in Frankrijk. Voor de prijs van 399 euro ben je 8 nachten weg van huis en krijg je 7 dagen ski en snowboardfun met ELKE DAG gratis après-ski!
Skivakantie TravelBird.
Door mogelijke letsels zijn skireizen zijn niet altijd rozengeur en maneschijn Maar als je deze tips in achting neemt beleef je toch de perfecte skireis! Van pijnlijke knieën tot een gebroken sleutelbeen, de letsels die je opdoet bij het skiën zijn nooit erg aangenaam.
Shortski's' met slaapbus naar Italië en Oostenrijk Landscape.
Voor slechts 80 verkrijg je vier halve dagen Nederlandstalige skiles tijdens onze midweek met les tijdens de vakantieperiodes! Doe hier je groepsaanvraag! Ben je met een groep of familie van 20 personen of meer? Vertrouw dan je skireis toe aan ons team.
Axion Ski, uw specialist in skivakanties met Nederlandstalige begeleiding en skilessen Axion Ski.
Elk jaar helpen wij zon 40 scholen en bedrijven in hun zoektocht naar de ideale skireis. Kies je voor een shortski, een georganiseerde reis van A tot Z of gewoon hulp met de skipas en het verblijf, wij maken het allemaal mogelijk!

Contacteer ons